Hallilla hohtivat keilat ja hymyt

3.5.2019 11:08

Lämmin ja iloinen kiitos Kuopiosta jokaiselle ”Kulttuurikokemus maahanmuuttajatytölle ” -tuotteen ostaneelle.

Lahjoitusten myötä olemme voineet tarjota Puijolan Tyttöjen Talon puolesta Kuopiossa maahanmuuttajataustaisille nuorille naisille aivan uudenlaista yhteistä tekemistä. Tällaista mahdollisuutta osallisuuteen ei ilman verkkokaupassamme tehtyjä ostoksia olisi syntynyt.

On ollut mahtavaa, että lahjoitusvaroin järjestettyjen kulttuurikokemustapaamisten myötä olemme tavoittaneet toimintaamme myös uusia tyttöjä. Olemme käyneet elokuvissa, taidenäyttelyssä ja nyt viimeisimmäksi keilaamassa. Joka kerta mukana olleet naiset ovat solmineet keskenään aivan uusia tuttavuuksia.

Kulttuurikokemusten jakamisen myötä osallistujat ovat tutustuneet toisiinsa sekä löytäneet porukan, johon aidosti voi tuntea kuuluvansa. Näyttää siltä, että kulttuurikäyntien aikana on syntynyt myös pitkälle kantavia ystävyyssuhteita.

Tällä kertaa toteutimme naisten oman toiveen – menimme hohtokeilaamaan. Musiikki soi kovaa, ja valkoiset keilat, hampaat ja keilauskenkien tarrat hohtivat. Nopeasti syntyi iloa pursuva, jopa villi ja riehakas tunnelma. Naurua ja hassuttelua riitti niin, että nauraessa purukumikin lensi suusta.

Ensi kertaa keilaamassa olleetkin ylsivät hiukan kokeneempien ohjauksessa sekä onnentoivotusläpsyjen ja kannustushuutojen saattelemina huippusuorituksiin.

Keilausajan päätyttyä jatkoimme iltaa nuorten suosimassa kahvilassa. Oli kivaa rauhoittua keilausriemun jälkeen ja nautiskella kuppi kuumaa nyt jo hyvin tiiviiksi muodostuneessa porukassa.

Riehakas tunnelma vaihtuikin elämänkokemusten jakamiseen, toisten tukemiseen ja tsemppaamiseen sekä hyväksyvään ja lämpimään yhteyteen. Meitä oli seitsemän naista, jotka olimme kotoisin viidestä eri maasta. Kun viimein oli lähdettävä, heipat sanottiin lämpimien halausten ja uusien yhteisten suunnitelmien kera.

Kerro meistä kavereille!
Left Menu Icon
Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Ostoskori