Iloisia yhteisiä kokemuksia Isosisarus-Pikkusisaruspareille

21.3.2019 16:39

Joensuun Setlementin Isosisarus-Pikkusisarusparien kasvoille on levinnyt leveitä hymyjä viime kuukausien aikana. Parit ovat päässeet Palanen elämää -verkkokaupan lahjoitusten myötä viettämään laatuaikaa yhdessä elokuvateatteriin sekä keilahalliin. Olemme olleet iloisesti yllättyneitä siitä, kuinka moni on halunnut tukea tätä tärkeää toimintaa Joensuussa ja mahdollistaa mukavaa yhteistä tekemistä lahjoittamalla Isosisarus-Pikkusisarusparien leffailtoja ja keilausretkiä.

Isosisarukset ovat täysi-ikäisiä aikuiskavereita peruskouluikäisille lapsille ja nuorille. Sisarusparit tapaavat 1–4 kertaa kuukaudessa ja viettävät aikaa yhdessä haluamallaan tavalla. Vuosittain toiminnassa on mukana noin 40–50 Sisarusparia, ja ilmainen kiva tekeminen on pareille erittäin tervetullutta.

Lämmin kiitos kaikille lahjoittajille siitä, että olette antaneet hyvää mieltä ja tärkeitä yhteisiä kokemuksia lapsille ja nuorille sekä aikuiskavereina toimiville vapaaehtoisille!

Sisarusparien kirjoittamia kokemuksia:

”Keilailu ilahdutti meitä. Meillä oli kivaa. Olimme puhuneet pitkään siitä, miten kiva olisi mennä keilaamaan ja saimme nyt kokea sen ja onnistua monta kertaa illan aikana.”

”Molemmilla oli kulunut jo pitkä aika edellisestä elokuvissa käynnistä, joten odotimme leffailtaa innolla! Kävimme katsomassa Alita Battle Angel -toimintaelokuvan 3D:nä. Elokuva oli jännitystä täynnä ja siinä oli paljon hienoja taistelukohtauksia. Elokuvasta riitti juteltavaa vielä kotimatkallakin, ja mahdollista jatko-osaa menemme yhdessä katsomaan heti, kun se tulee.”

”Käytiin katsomassa Bohemian Rhapsody. Oli kivaa käydä pitkästä aikaa elokuvissa ja ja tehdä jotain erityisempää kuin yleensä.”

Kerro meistä kavereille!
Left Menu Icon
Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Ostoskori