Apua seksuaaliväkivaltaa kokeneelle nuorelle

25,00

Lahjoituksella tarjotaan seksuaaliväkivaltaa kokeneelle 13–29-vuotiaalle nuorelle mahdollisuus kehotyöskentelyn avulla edesauttaa toipumista vaikeista kokemuksista.

Lahjoita ystävän puolesta ja lähetä e-kortti
Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,
Kerro meistä kavereille!

Kuvaus

Haluatko auttaa ja tukea seksuaaliväkivaltaa kokenutta nuorta tarjoamalla mahdollisuuden osallistua traumasensitiiviseen joogaan? Lahjoituksella tarjotaan seksuaaliväkivaltaa kokeneelle 13–29-vuotiaalle nuorelle mahdollisuus kehotyöskentelyn avulla edesauttaa toipumista vaikeista kokemuksista.

Ryhmä on tarkoitettu tueksi seksuaaliväkivaltaa kokeneille. Tässä kliinisesti tutkitussa hoitomuodossa keho nähdään ennen kaikkea voimavarana, yhtenä väylänä vaikeiden kokemusten käsittelyssä. Kurssilla harjoitellaan niiden taitojen vahvistamista, jotka ovat traumaattisten tapahtumien käsittelyssä erityisen arvokkaita: turvallisuuden tunteen vahvistumista, tähän hetkeen ja omaan kehoon ankkuroitumista, myötätuntoista suhdetta itseä kohtaan ja omia tarpeita vastaavien päätösten tekemistä. Ryhmätoiminta ei korvaa terapiaa, mutta toimii loistavasti sen tukena.

Lisätiedot:

Seksuaaliväkivaltatyöntekijä Jonna Saxberg
puh. 050 465 1850
tyttojentalo.fi