Kulttuuriretki

20,00

Retkillä on mukana työntekijä sekä 5-10 nuorta ja esimerkiksi museo tai näyttelyvierailun lisäksi käymme teellä tai kahvilla keskustelemassa retkikohteesta.

Lahjoita ystävän puolesta ja lähetä e-kortti
Kerro meistä kavereille!

Kuvaus

Moni nuori ei ole saanut kokemusta, minkälaisia erilaisia kulttuuri- harrastus- ja vapaa-ajan mahdollisuuksia yhteiskunnassa on tarjolla. Poikien Talon retkillä tuemme poikien ja nuorten miesten osallisuutta ja tarjoamme hyvinvointia tukevaa toimintaa. Yleensä retkillä on mukana työntekijä sekä 5-10 nuorta ja esimerkiksi museo tai näyttelyvierailun lisäksi käymme teellä tai kahvilla keskustelemassa retkikohteesta.

Poikien Talo

Poikien Talo tekee sukupuoli- ja kulttuurisensitiivistä sosiaalista nuorisotyötä 10-28 vuotiaiden poikien ja nuorten miesten kanssa. Perustoimintamme koostuu yhteisöllisestä ryhmätoiminnasta, yksilötuesta, lyhyempi kestoisista ryhmistä ja työpajoista sekä monikulttuurisesta poikatyöstä. Teemme myös jalkautuvaa sosiaalista nuorisotyötä kouluilla ja alueellisesti. Toiminnastamme hyötyvät erityisesti pojat, jotka kokevat yksinäisyyttä, ovat vailla mielekästä tekemistä tai tarvitsevat jonkun, jonka kanssa jakaa elämän haasteita, suruja ja onnistumisia.

Yhteyshenkilö: Kalle Laanterä, yksikön johtaja, kalle.laantera@poikientalo.fi