Lahjoita korona-ajan työttömälle virkeyttä mielelle kansalaisopiston etäkurssin avulla

30,00

Lahjoituksesi mahdollistaa korona-ajan työttömälle opiston kurssin käymisen ja aivoja tuulettavien oivallusten kokemisen turvallisesti kotoa käsin. Kalliolassa tuemme kurssien osalta myös ihmisiä, jotka tarvitsevat apua ja tukea etäyhteyden käytön oppimisessa, jotta mahdollisuudet olisivat mahdollisimman monen saavutettavissa.

Lahjoita ystävän puolesta ja lähetä e-kortti
Osasto: Avainsanat tuotteelle ,
Kerro meistä kavereille!

Kuvaus

Taide ja kulttuuri, myönteiset uuden oppimisen kokemukset ja mahdollisuus päästä tekemään mieleisiä asioita ovat ihmislajille tärkeitä. Nyt koronapandemian alla moni on jäänyt työttömäksi, ja työttömyyskassat ja muut virastot ennustavat kovia hakemuspiikkejä tälle vuodelle. Odottamisen, lisäselvityspyyntöjen ja puhelinaikojen ohella mahdollisuus pitää taukoa oppimisen tai virkistyksen merkeissä on kullanarvoinen.

Kalliolan kansalaisopisto toimii setlementtiarvojen pohjalta, ja tarjoaa runsaasti kurssitoimintaa nyt myös etäyhteyksillä (esimerkiksi yin-joogaa tai lääkkeet tutuksi -kurssia). Lahjoituksesi mahdollistaa opiston kurssin käymisen ja aivoja tuulettavien oivallusten kokemisen työttömälle turvallisesti kotoa käsin. Kalliolassa tuemme kurssien osalta myös ihmisiä, jotka tarvitsevat apua ja tukea etäyhteyden käytön oppimisessa, jotta mahdollisuudet olisivat mahdollisimman monen saavutettavissa.

Kiitos lahjoituksestasi!