Matalankynnyksen yksilötapaaminen Poikien Talolla

30,00

Poikien Talon yksilötapaamisilla käsitellään muun muassa elämän kriiseihin, identiteettiin, ihmissuhteisiin, seksuaalisuuteen, omaan tulevaisuuteen, mielen hyvinvointiin, elämänhallintaan, kaltoinkohtelun tai väkivallan kokemuksia.

Lahjoita ystävän puolesta ja lähetä e-kortti
Kerro meistä kavereille!

Kuvaus

Poikia ei oteta aina tosissaan ja heillä ei ole liian montaa paikkaa, jossa tuoda esille haavoittuvaisuuttaan, puhua tunteista ja pohtia turvallisesti ja luottamuksellisesti elämän onnistumisia ja haasteita aikuisen kanssa. Poikien Talon yksilötapaamisilla käsitellään muun muassa elämän kriiseihin, identiteettiin, ihmissuhteisiin, seksuaalisuuteen, omaan tulevaisuuteen, mielen hyvinvointiin, elämänhallintaan, kaltoinkohtelun tai väkivallan kokemuksia. Poikien Talon työntekijät ovat koulutettuja ja kokeneita sosiaali- ja kasvatusalan ammattilaisia.

Poikien Talo

Poikien Talo tekee sukupuoli- ja kulttuurisensitiivistä sosiaalista nuorisotyötä 10-28 vuotiaiden poikien ja nuorten miesten kanssa. Perustoimintamme koostuu yhteisöllisestä ryhmätoiminnasta, yksilötuesta, lyhyempi kestoisista ryhmistä ja työpajoista sekä monikulttuurisesta poikatyöstä. Teemme myös jalkautuvaa sosiaalista nuorisotyötä kouluilla ja alueellisesti. Toiminnastamme hyötyvät erityisesti pojat, jotka kokevat yksinäisyyttä, ovat vailla mielekästä tekemistä tai tarvitsevat jonkun, jonka kanssa jakaa elämän haasteita, suruja ja onnistumisia.

Yhteyshenkilö: Kalle Laanterä, yksikön johtaja, kalle.laantera@poikientalo.fi