Yhteisöllinen ilta

50,00

Poikien Talon yhteisöllisessä toiminnassa keskeisiä elementtejä on turvallisuus, mielekäs tekeminen ja sosiaalisten suhteiden vaaliminen. Toiminnassa tehdään yhdessä ruokaa, toteutetaan mielekkäitä projekteja, kuten peli-iltoja ja tarjotaan hyvää fiilistä niiden nuorten arkeen.

Lahjoita ystävän puolesta ja lähetä e-kortti
Kerro meistä kavereille!

Kuvaus

Yksinäisyys on läsnä monen pojan elämässä. Poikien Talon yhteisöllisessä toiminnassa keskeisiä elementtejä on turvallisuus, mielekäs tekeminen ja sosiaalisten suhteiden vaaliminen. Toiminnassa tehdään yhdessä ruokaa, toteutetaan mielekkäitä projekteja, kuten peli-iltoja ja tarjotaan hyvää fiilistä niiden nuorten arkeen, jotka sitä erityisesti tarvitsevat. Yhteisöllisen illan onnistumiseksi työntekijä kulujen lisäksi tarvitaan budjettia mm. elintarvikekuluihin, tarvikkeisiin.

Poikien Talo

Poikien Talo tekee sukupuoli- ja kulttuurisensitiivistä sosiaalista nuorisotyötä 10-28 vuotiaiden poikien ja nuorten miesten kanssa. Perustoimintamme koostuu yhteisöllisestä ryhmätoiminnasta, yksilötuesta, lyhyempi kestoisista ryhmistä ja työpajoista sekä monikulttuurisesta poikatyöstä. Teemme myös jalkautuvaa sosiaalista nuorisotyötä kouluilla ja alueellisesti. Toiminnastamme hyötyvät erityisesti pojat, jotka kokevat yksinäisyyttä, ovat vailla mielekästä tekemistä tai tarvitsevat jonkun, jonka kanssa jakaa elämän haasteita, suruja ja onnistumisia.

Yhteyshenkilö: Kalle Laanterä, yksikön johtaja, kalle.laantera@poikientalo.fi