Hengähdyshetki vanhemmille

33,50

Lahjoituksella tarjotaan vanhemmalle tai vanhemmille tunnin hengähdyshetki arjen keskellä. Lahjoitusvaroin toteutettava lapsiperheiden kotipalvelu on tarkoitettu vähävaraisille perheille, jotka eivät ole oikeutettuja sosiaalihuoltolain tai lastensuojelulain mukaiseen palveluun, mutta jotka hyötyisivät tilapäisesti avusta.

Lahjoita ystävän puolesta ja lähetä e-kortti
Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,
Kerro meistä kavereille!

Kuvaus

Lahjoituksella tarjotaan vanhemmalle tai vanhemmille tunnin hengähdyshetki arjen keskellä.

Lapsiperheiden kotipalvelun ammattilaiset hoitavat lapset ja auttavat perhettä tilanteessa, jossa omat voimavarat ovat tilapäisesti vähissä. Joskus perheen aikuinen tai aikuiset tarvitsevat hetken vapaata kerätäkseen voimia tai hoitaakseen parisuhdettaan. Hyvin voivat vanhemmat ovat hyväksi myös lapselle.

Lahjoitusvaroin toteutettava lapsiperheiden kotipalvelu on tarkoitettu vähävaraisille perheille, jotka eivät ole oikeutettuja sosiaalihuoltolain tai lastensuojelulain mukaiseen palveluun, mutta jotka hyötyisivät tilapäisesti avusta. Yhdellä lahjoituksella saa yhden tunnin kotipalvelua.

Setlementti Louhela ry on Järvenpäässä ja sen lähialueilla toimiva uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton järjestö. Luomme osallistumisen mahdollisuuksia, ja mahdollistamme yhteisöllisyyden kehittymistä.

Lisätiedot:

Synnöve Sternberg
040 5395344
synnove.sternberg@setlementtilouhela.fi
setlementtilouhela.fi