Poikien Tuvan kulttuurielämys

50,00

Lahjoituksella mahdollistat Poikien Tuvan kävijöiden vierailun tupalaisten valitsemassa kulttuuritapahtumassa, näytöksessä, näyttelyssä tai konsertissa.

Lahjoita ystävän puolesta ja lähetä e-kortti
Kerro meistä kavereille!

Kuvaus

Lahjoituksella mahdollistat Poikien Tuvan kävijöiden vierailun tupalaisten valitsemassa kulttuuritapahtumassa, näytöksessä, näyttelyssä tai konsertissa.

Joensuun Setlementin Poikien Tupa on 12–20-vuotiaiden poikien ja nuorten miesten oma kohtaamispaikka. Poikien Tuvan tarkoituksena on tavoittaa nuoria, jotka tarvitsevat tukea kavereiden hankkimisessa, sosiaalisissa suhteissa ja tilanteissa sekä omien kiinnostuksen kohteiden löytämisessä. Tupa on turvallinen, viihtyisä ja kaikille kohderyhmän nuorille avoin tila, jossa jokainen saa tulla kuulluksi ja nähdyksi omana itsenään. Joensuun Setlementin nuorisotyötä toteutetaan sukupuolisensitiivisellä työotteella, ja Poikien Tupa onkin sukupuoleen ja seksuaalisuuteen liittyvistä jännitteistä vapaa tila.

Tuvan toiminta on kävijöidensä näköistä ja toiminnan ohjaajat toimivatkin ensisijaisesti toiminnan mahdollistajina sekä keskustelukumppaneina. Tuvalla on mahdollista muun muassa keskustella, pelailla, oleilla, tehdä läksyjä ja kokkailla. Järjestämme myös kävijöiden toiveiden mukaista toimintaa, kuten pieniä retkiä lähimaastoihin.

Tupa sijaitsee Joensuun keskustassa osoitteessa Niskakatu 4, ja olemme auki maanantaisin klo 15–19. Poikien Tupa järjestää avoimen kohtaamispaikkatoiminnan lisäksi erilaisia pienryhmiä.

Lisätiedot

Santeri Sihvonen
puh. 040 763 5334
santeri.sihvonen@setlementtijoensuu.fi

Lue lisää