Voimaa ja iloa antava hyvinvointileiri seksuaaliväkivaltaa kokeneelle

40.00

Seksuaaliväkivaltaa kokeneelle on erittäin tärkeää ja eheyttävää tuntea tulevansa kohdatuksi, kuulluksi ja autetuksi. Kuopion Setlementti Puijolan Tyttöjen Talon toteuttamalla leirillä seksuaalista väkivaltaa kokeneella on mahdollisuus saada tukea ja uusia elämyksiä turvallisessa seurassa. Pitkän viikonlopun kestävä leiri toteutetaan Rovaniemellä, osin yhteistyössä paikallisen Tyttöjen Talon kanssa. Leiriä vetää Puijolan Tyttöjen Talon koulutettu työntekijä.

Lahjoita ystävän puolesta ja lähetä e-kortti
Kerro meistä kavereille!

Kuvaus

Seksuaaliväkivaltaa kokeneelle on erittäin tärkeää ja eheyttävää tuntea tulevansa kohdatuksi, kuulluksi ja autetuksi. Jos seksuaaliväkivaltaa kokenut jää ilman tukea, hän voi saada monenlaisia, arjen hallintaa ja ihmissuhteita vaikeuttavia oireita. Seurauksena voi olla jopa opiskelu- tai työkyvyn menettäminen.

Kuopion Setlementti Puijolan Tyttöjen Talon toteuttamalla leirillä väkivaltaa kokeneella on mahdollisuus saada tukea ja uusia elämyksiä turvallisessa seurassa. Leirillä opetellaan myös elämänhallintaa ja oman hyvinvoinnin lisäämistä.

Pitkän viikonlopun kestävä leiri toteutetaan Rovaniemellä, osin yhteistyössä paikallisen Tyttöjen Talon kanssa. Leiriä vetää Puijolan Tyttöjen Talon koulutettu työntekijä. Leirillä, luonnon innoittamana, pohdimme vaikeaa ja herkkää aihetta mahdollisimman syvällisesti ja turvallisesti.

Kuopion Setlementti Puijolan Tyttöjen Talon seksuaaliväkivaltatyö on kokonaisvaltaista ja pitkäkestoista tukea. Talon henkilökuntaan kuuluu kaksi koulutettua seksuaaliterapeuttia. Tavoitteemme on, että seksuaaliväkivaltakokemuksen vaikutukset jäävät mahdollisimman lieviksi ja lyhytkestoisiksi.

Leirin kustannus matkoineen, majoituksineen ja ruokailuineen yhtä osanottajaa kohden on noin 240 euroa. Jo kahdeksan lahjoittajan myötä saamme katettua yhden osanottajan leirikustannukset.

Yhteyshenkilöt:

Anna Korhonen, Tyttöjen Talon seksuaaliväkivaltatyön tekijä, puh. 050 359 0184, anna.korhonen@puijola.net

Johanna Luomala, Tyttöjen Talon johtaja, puh. 045 877 6400, johanna.luomala@puijola.net