Lahjoita nuorelle kesätyö!

Tavoitteemme on toteutunut!

Lahjoittamalla tähän kohteeseen vapaavalintaisen summan, mahdollistat jollekin alle 29-vuotialle nuorelle Pohjois-Suomen setlementeissä ainutlaatuisen ja ohjatun kesätyökokemuksen. Tavoitteena kymmenen nuoren kesätyöllistäminen.

Tavoite: 3,000.00

Kerätty: 90.00

Keräys loppuu: 31.5.2019

Lahjoita ystävän puolesta ja lähetä e-kortti

Osasto: Avainsana tuotteelle
Kerro meistä kavereille!

Kuvaus

Kilpailu kesätöistä on kovaa. Kesätyön saaminen ja onnistumisen kokemukset on vaikuttavat nuoren tulevaisuuteen. Monilla setlementtien toimintaan osallistuvilla nuorilla on elämässään erilaisia haasteita, joihin he tarvitsevat tukea ja ohjausta. Lahjoittamalla tähän kohteeseen, mahdollistat jollekin alle 29-vuotialle nuorelle Etelä-Suomen setlementeissä ainutlaatuisen ja ohjatun kesätyökokemuksen, jolla voi olla suurikin vaikutus nuoren tulevaisuuden suuntiin. Yhdelle nuorelle saamme mahdollistettua kesätyön jo 300 euron suuruisella lahjoituksella, jolla tuetaan setlementtejä nuorten kesätyöllistämisessä. Tee satsaus tulevaisuuteen ja lahjoita nuorelle kesätyö!

Oheisen videotervehdys kuvaa, millainen vaikutus kesätyöllä oli Savonlinnassa kesällä 2018 työskennelleelle Mellalle.

Pohjois-Suomen paikkakunnat, jolle kesätyölahjoitukset kohdennetaan kesällä 2019 ovat Kemijärvi, Kajaani, Rovaniemi, Tornio, Kemi ja Oulu.