Anna pojalle mahdollisuus uusiin ystäviin ja yhdessäoloon

50,00

Ahjola: Lahjoittajien tuella mahdollistetaan toimintaa Poikien Tuvalla, josta pojat voivat saada uusia ystäviä ja mielekästä toimintaa vapaa-aikaansa.

Lahjoita ystävän puolesta ja lähetä e-kortti
Kerro meistä kavereille!

Kuvaus

Poikien Tupa on Ahjolan Setlementin uusi toimintamuoto, jolle on ollut kysyntää jo vuosia. Poikien Tuvan tarkoituksen on tavoittaa peruskouluikäisiä poikia, jotka kaipaavat tukea sosiaalisissa suhteissa, kavereiden hankkimisessa ja harrastusten aloittamisessa. Toiminta vahvistaa poikien tervettä itsetuntoa, antaa mahdollisuuden osallistua ja tulla hyväksytyksi omana itsenään. Poikien Tuvalla pojat voivat keskustella ja tulla kuulluiksi mukavan tekemisen ohessa rennossa ja turvallisessa ympäristössä.

Lahjoittajien tuella mahdollistetaan toimintaa Poikien Tuvalla, josta pojat voivat saada uusia ystäviä ja mielekästä toimintaa vapaa-aikaansa.

Poikien Tupa on toimintatila ja kohtaamispaikka, jossa jokainen voi valita itselleen mieluisaa tekemistä kuten pelaamista, leikkimistä, kädentaitoja ja läksyjen tekemistä. Poikien Tupa järjestää myös ryhmiä, retkiä ja tapahtumia kävijöiden toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Poikien Tupa tekee sukupuoli- ja kulttuurisensitiivistä sosiaalista nuorisotyötä 6-16-vuotiaiden poikien ja moninaisesti sukupuolensa kokevien kanssa. Poikien Tupa tekee tiivistä yhteistyötä Tyttöjen Tuvan ja Isosisarustoiminnan kanssa ja se on osa Ahjolan Setlementin lapsi- ja nuorisotyötä.

Lisätiedot:

www.poikatyo.fi
Niklas Söderström
p. 044 553 8432
niklas.soderstrom@ahjola.fi