Anna tytölle lahja, josta hän hyötyy läpi elämän

15,00

Tunnin verran kohtaamista, kuulluksi ja nähdyksi tulemista Tyttöjen Tuvan avoimessa toiminnassa.

Lahjoita ystävän puolesta ja lähetä e-kortti
Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,
Kerro meistä kavereille!

Kuvaus

Tunnin verran kohtaamista, kuulluksi ja nähdyksi tulemista Tyttöjen Tuvan avoimessa toiminnassa. Ahjolan Setlementin Tyttöjen Tuvan tarkoituksen on tavoittaa peruskouluikäisiä tyttöjä ja moninaisesti sukupuolensa kokevia lapsia ja nuoria, jotka kaipaavat tsemppiä kavereiden saamiseen, mieluisan tekemisen keksimiseen ja sosiaalisiin suhteisiin. Toiminta vahvistaa kävijöiden tervettä itsetuntoa, antaa mahdollisuuden osallistua ja tulla hyväksytyksi omana itsenään. Tyttöjen Tuvalla kävijät voivat tehdä itselle mieluisia asioita ja tulla kuulluiksi mukavan tekemisen ohessa rennossa ja turvallisessa ympäristössä.

Tyttöjen Tuvalla voi mm. pelailla, askarrella, näytellä, leikkiä, tehdä läksyjä tai vain hengailla muiden kanssa. Tyttöjen Tuvalla on myös ryhmiä, tapahtumia, retkiä ja leirejä, joihin voi myös osallistua. Lahjoittajien tuella mahdollistetaan toimintaa Tyttöjen Tuvalla, josta lapset ja nuoret voivat saada uusia ystäviä ja mielekästä toimintaa vapaa-aikaansa.

Lahjoituksen avulla voidaan palkata tunniksi ohjaaja toimintaan. Tyttöjen Tupa tekee tiivistä yhteistyötä Poikien Tuvan ja Isosisarustoiminnan kanssa ja se on osa Ahjolan Setlementin lapsi- ja nuorisotyötä.

Lisätiedot:

Piia Lyimo
044 553 84 36
piia.lyimo@ahjola.fi
tyttojentupa.fi
poikatyo.fi