Harrastus lapselle

55,00

Ahjola: Lahjoituksen avulla tarjotaan harrastusmahdollisuutta sellaiselle lapselle, jolla ei taloudellisista syistä ole mahdollisuutta harrastaa.

Lahjoita ystävän puolesta ja lähetä e-kortti
Kerro meistä kavereille!

Kuvaus

Vaikeassa taloudellisessa tilanteessa perheet joutuvat usein luopumaan lasten harrastuksista. Lapselle mieluisa harrastus tukee hänen kasvuaan ja rytmittää arkea – on jotain mitä odottaa ja mistä innostua, jotain varmaa ja säännöllistä.

Harrastus on lapselle turvallinen ympäristö, jossa hän voi tavata kavereita, oppia uutta ja kokea olevansa osa ryhmää. Parhaimmillaan mieluisa harrastus kantaa läpi nuoruusiän, luo ystävyyssuhteita ja uskoa omiin kykyihin.

Lahjoituksen avulla tarjotaan harrastusmahdollisuutta sellaiselle lapselle, jolla ei taloudellisista syistä ole mahdollisuutta harrastaa. Lahjoituksen kohderyhmä tavoitetaan yhteistyöverkostojemme kautta ja lahjoituksen saava perhe valitsee itselleen sopivan kerhon tarjonnastamme.

Yksi lahjoitus kattaa yhden lapsen kerhomaksun kevätkaudelle 2020. Kevätkausi alkaa 8.1.2020 ja lahjoituksia toivotaan 2.1.2020 mennessä, jotta lapsi pääsee mukaan toimintaan ja osaksi ryhmää alusta saakka. Lahjoituksia käytetään samoin perustein kesän liikunnallisten päiväleirien leiripaikkoihin ja syyskauden harrastustoimintaan siinä tapauksessa, että lahjoituksia saadaan kevätkaudeksi 2020 yli tavoitellun määrän.

Ahjolan Setlementti järjestää monipuolista harrastustoimintaa lapsille, nuorille ja perheille eri puolilla Tamperetta. Järjestämme viikoittain kokoontuvia kerhoja pääasiassa tanssin, liikunnan, sirkuksen ja musiikin aloilla. Kerhotoimintamme lähtökohtana on lasten ja nuorten kasvua tukeva toiminta, jossa tärkeää on kerhossa syntyvä yhdessä tekemisen, uuden oppimisen ja ryhmään kuulumisen kokemus. Kerhomme ovat matalan kynnyksen ryhmiä, joissa harrastetaan rennolla otteella, ilman kilpailua tai suorituspaineita.

Lisätiedot:
www.ahjola.fi

Anna-Stina Hiekkataipale
anna-stina.hiekkataipale@ahjola.fi
p. 0445538404