Iloa ja satoa parvekepuutarhasta – keväinen viljelykurssi kahdeksalle maahanmuuttajanaiselle

10.00

Mitä kaikkea Suomessa voi kasvattaa omalla parvekkeella niin syötäväksi kuin silmäniloksikin? Kahden kerran kurssilla kuullaan ja jaetaan yhdessä vinkkejä ja kokemuksia erilaisten koriste- ja syötävien kasvien kasvattamisesta. Myös lapset voivat osallistua viljelypuuhiin yhdessä äitiensä kanssa.

Tavoite: 80.00

Kerätty: 0.00

Keräys loppuu: 31.3.2020

Lahjoita ystävän puolesta ja lähetä e-kortti
Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,
Kerro meistä kavereille!

Kuvaus

Mitä kaikkea Suomessa voi kasvattaa omalla parvekkeella niin syötäväksi kuin silmäniloksikin? Kahden kerran kurssilla kuullaan ja jaetaan yhdessä vinkkejä ja kokemuksia erilaisten koriste- ja syötävien kasvien kasvattamisesta. Myös lapset voivat osallistua viljelypuuhiin yhdessä äitiensä kanssa, nauttia hauskasta yhdessä tekemisestä ja kasvun ihmeen seuraamisesta. Avullasi kustannetaan viljelytarvikkeet kuten ruukkuja, multaa ja siemeniä.

Setlementti Tampere ry:n kansainvälinen naisten tapaamispaikka Naistari on monikulttuurinen olohuone Tampereen Hervannassa. Naistari on auki neljänä päivänä viikossa ja sen tarkoituksena on tarjota maahanmuuttajanaisille ja -lapsille tila, missä he voivat turvallisesti osallistua erilaisiin aktiviteetteihin. Naistarilla maahanmuuttajanaiset voivat esimerkiksi opiskella suomen kieltä, harjaannuttaa kielen käyttöä keskustelun avulla sekä jakaa kokemuksiaan Suomessa elämisestä.

Lisätiedot:

Yksikönjohtaja Suvi Nieminen
puh. 050 306 5735
suvi.nieminen@setlementtitampere.fi
naistari.fi