Iloa ja satoa parvekepuutarhasta – keväinen viljelykurssi kahdeksalle maahanmuuttajanaiselle

10,00

Tavoitteemme on toteutunut!

Mitä kaikkea Suomessa voi kasvattaa omalla parvekkeella niin syötäväksi kuin silmäniloksikin? Kahden kerran kurssilla kuullaan ja jaetaan yhdessä vinkkejä ja kokemuksia erilaisten koriste- ja syötävien kasvien kasvattamisesta. Myös lapset voivat osallistua viljelypuuhiin yhdessä äitiensä kanssa.

Tavoite: 80,00

Kerätty: 0,00

Keräys loppuu: 31.3.2020

Lahjoita ystävän puolesta ja lähetä e-kortti
Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,
Kerro meistä kavereille!

Kuvaus

Mitä kaikkea Suomessa voi kasvattaa omalla parvekkeella niin syötäväksi kuin silmäniloksikin? Kahden kerran kurssilla kuullaan ja jaetaan yhdessä vinkkejä ja kokemuksia erilaisten koriste- ja syötävien kasvien kasvattamisesta. Myös lapset voivat osallistua viljelypuuhiin yhdessä äitiensä kanssa, nauttia hauskasta yhdessä tekemisestä ja kasvun ihmeen seuraamisesta. Avullasi kustannetaan viljelytarvikkeet kuten ruukkuja, multaa ja siemeniä.

Setlementti Tampere ry:n kansainvälinen naisten tapaamispaikka Naistari on monikulttuurinen olohuone Tampereen Hervannassa. Naistari on auki neljänä päivänä viikossa ja sen tarkoituksena on tarjota maahanmuuttajanaisille ja -lapsille tila, missä he voivat turvallisesti osallistua erilaisiin aktiviteetteihin. Naistarilla maahanmuuttajanaiset voivat esimerkiksi opiskella suomen kieltä, harjaannuttaa kielen käyttöä keskustelun avulla sekä jakaa kokemuksiaan Suomessa elämisestä.

Lisätiedot:

Yksikönjohtaja Suvi Nieminen
puh. 050 306 5735
suvi.nieminen@setlementtitampere.fi
naistari.fi