Perheliikuntaa vanhemmille ja heidän lapsilleen

10,00

Temppuradat ovat lapsille mielikuvitukselliseen leikkiin innostavaa. Lahjoituksella hankitaan temppuratavälineitä ja muita materiaaleja.

Lahjoita ystävän puolesta ja lähetä e-kortti
Kerro meistä kavereille!

Kuvaus

Wihreän Puun kävijöistä suuri osa on vanhempia lapsineen. Yhteistä kivaa tekemistä ovat liikunnalliset aktiviteetit, joita voi soveltaa vauvasta leikki-ikäisiin. Lasten leikki kehittää motorisia taitoja ja tuottaa hyötyliikuntaa ja iloa myös vanhemmille.

Temppuradat ovat lapsille mielikuvitukselliseen leikkiin innostavaa. Temppuratavälineisiin ja muuhun materiaaleihin tarvitsemme rahallista tukea. Tämän lisäksi lahjoituksilla hankitaan erilaisiin vauvajumppiin ja ohjattuihin leikkeihin ohjaajia.

Setlementti Tampere ry on tehnyt yhteisötyötä länsi-tamperelaisessa Tesoman lähiössä vuodesta 1995 lähtien. Yksikön toimitila on yhteisötalo Wihreä Puu. Vuosien aikana työmuotoja ja -malleja on kehitetty havainnoimalla alueen kehittymistä ja asukkaiden arkea. Tavoitteena on ollut luoda palveluja ja toimintoja yhteisön tarpeista lähtien, näkökulmana yksilöiden ja yhteisön voimaantuminen sekä arjen haasteisiin tarttuminen.

Lisätiedot:

Yksikönjohtaja Minna Leponiemi
puh. 050 384 7013
minna.leponiemi@setlementtitampere.fi
wihreapuu.fi