Retki Tesomalta maaseudulle

15,00

Kaupunkilaislapsille lehmien ja maalaismaisemien näkeminen, kiireetön kalaonnen testaaminen ja makkaranpaistaminen retkinuotiolla ovat asioita, joiden kokeminen pitäisi olla kaikille lapsille mahdollista, lähtökohdista riippumatta. Voit auttaa meitä järjestämään retkiä ja leiripäiviä osallistumalla kuljetus- ja retkieväskustannuksiin. Retket ovat osallistujille maksuttomia.

Lahjoita ystävän puolesta ja lähetä e-kortti
Kerro meistä kavereille!

Kuvaus

Wihreän Puun koululaistoiminnan kestosuosikkeja ovat olleet yhteiset elämykselliset retket. Olemme vuokranneet bussin, pakanneet onkivavat sekä makkarat mukaan ja lähteneet lähiöstä lähellä sijaitseviin luontokohteisiin.

Kaupunkilaislapsille lehmien ja maalaismaisemien näkeminen, kiireetön kalaonnen testaaminen ja makkaranpaistaminen retkinuotiolla ovat asioita, joiden kokeminen pitäisi olla kaikille lapsille mahdollista, lähtökohdista riippumatta. Näitä kokemuksia muistellaan lämmöllä vielä pitkään yhteisen reissun jälkeenkin.

Voit auttaa meitä järjestämään retkiä ja leiripäiviä osallistumalla kuljetus- ja retkieväskustannuksiin. Retket ovat osallistujille maksuttomia.

Setlementti Tampere ry on tehnyt yhteisötyötä länsi-tamperelaisessa Tesoman lähiössä vuodesta 1995 lähtien. Yksikön toimitila on yhteisötalo Wihreä Puu. Vuosien aikana työmuotoja ja -malleja on kehitetty havainnoimalla alueen kehittymistä ja asukkaiden arkea. Tavoitteena on ollut luoda palveluja ja toimintoja yhteisön tarpeista lähtien, näkökulmana yksilöiden ja yhteisön voimaantuminen sekä arjen haasteisiin tarttuminen.

Lisätiedot:

Yksikönjohtaja Minna Leponiemi
puh. 050 384 7013
minna.leponiemi@setlementtitampere.fi
wihreapuu.fi