Tanssin iloa kahdeksalle maahanmuuttajaäidille lapsineen

20,00

Tavoitteemme on toteutunut!

Järjestämme maahanmuuttajaäideille tanssiryhmän, johon myös lapset ovat tervetulleita mukaan. Yhteinen liikuntahetki tuo iloa sekä vanhemmalle että lapselle ja tarjoaa pienen irtioton arjesta.

Tavoite: 200,00

Kerätty: 0,00

Keräys loppuu: 31.1.2020

Lahjoita ystävän puolesta ja lähetä e-kortti
Kerro meistä kavereille!

Kuvaus

Järjestämme maahanmuuttajaäideille tanssiryhmän, johon myös lapset ovat tervetulleita mukaan. Yhteinen liikuntahetki tuo iloa sekä vanhemmalle että lapselle ja tarjoaa pienen irtioton arjesta. Tanssiminen on monipuolinen laji, jolla parhaimmillaan luodaan ihania jaettuja muistoja perheen ja uusien tuttavien kesken. Tanssiryhmä vaatii tanssiohjaajan ja järjestetään 4 kertaa 4 viikon aikana.

Setlementti Tampere ry:n kansainvälinen naisten tapaamispaikka Naistari on monikulttuurinen olohuone Tampereen Hervannassa. Naistari on auki neljänä päivänä viikossa ja sen tarkoituksena on tarjota maahanmuuttajanaisille ja -lapsille tila, missä he voivat turvallisesti osallistua erilaisiin aktiviteetteihin. Naistarilla maahanmuuttajanaiset voivat esimerkiksi opiskella suomen kieltä, harjaannuttaa kielen käyttöä keskustelun avulla sekä jakaa kokemuksiaan Suomessa elämisestä.

Lisätiedot:

Yksikönjohtaja Suvi Nieminen
puh. 050 306 5735
suvi.nieminen@setlementtitampere.fi
naistari.fi