Tesomalta Teiskoon – retki kaupungista maaseudun rauhaan

15,00

Setlementti Tampere: Lahjoittamalla mahdollistat yhden lapsen osallistumisen kesäretkelle. Matka lähiöstä maalaismaisemiin, kiireetön kalaonnen testaaminen ja makkaran paistaminen retkinuotiolla ovat asioita, joita muistellaan ja ”fiilistellään” vielä pitkään yhteisen reissun jälkeenkin.

Lahjoita ystävän puolesta ja lähetä e-kortti
Kerro meistä kavereille!

Kuvaus

Wihreän Puun koululaistoiminnan kestosuosikkeja ovat olleet yhteiset elämykselliset retket. Olemme vuokranneet bussin, pakanneet onkivavat sekä makkarat mukaan ja lähteneet lähiöstä lähellä sijaitseviin luontokohteisiin.

Kaupunkilaislapsille lehmien ja maalaismaisemien näkeminen, kiireetön kalaonnen testaaminen ja makkaranpaistaminen retkinuotiolla ovat asioita, joita muistellaan ja ”fiilistellään” vielä pitkään yhteisen reissun jälkeenkin.

Lahjoittamalla mahdollistat retkipäivän yhdelle lapselle, jonka ei olisi muuten mahdollista osallistua retkelle. Lahjoitusrahat käytetään retkipäivän kuljetus- ja retkieväskustannuksiin.

Wihreä Puu on Setlementti Tampere ry:n yhteisötalo. Yhteisötalon avoin, maksuton toiminta tarjoaa lapsille, nuorille, perheille sekä ikääntyneille iloa, piristystä ja kohtaamisia arkeen. Kouluikäisille lapsille ja nuorille tarjolla on avointa toimintaa neljänä päivänä viikossa, sekä erilaisia harrastuneisuutta tukevia pienryhmätoimintoja. Toiminnassa tärkeää on yhdessä tekeminen, yhteisötaitojen harjaannuttaminen ja kokemuksellinen oppiminen. Paikallisesti toimien, yhteisöllisyyttä edistäen, työtä tehdään suurella sydämellä ihmisten keskellä. Wihreässä Puussa tehdään ja toivotetaan kaikille tasavertaisesti; ”Hyvää arkea.”

Lisätiedot:
www.wihreapuu.fi

Minna Leponiemi
minna.leponiemi@setlementtitampere.fi
puh. 050 3847013