Lahja, joka kantaa läpi elämän

8.11.2019 09:49

Haluatko auttaa aivan tavallisia ihmisiä ympäri Suomen? Lapsia ja nuoria, vanhuksia, yksinäisiä. Lahjoittamalla setlementeille se on mahdollista. Lahjoituksellasi voit tarjota nuorelle kesätyön tai ikäihmiselle jouluaaton, jota ei tarvitse viettää yksin. Voit antaa hengähdyshetken omaishoitajalle. Sinä päätät!

Suomessa on 42 setlementtiä, joista pohjoisin on Kemijärvellä ja eteläisin Helsingissä. Setlementit tekevät arkista ja arvokasta työtä paikallisten ihmisten kanssa. Toimintamme kattaa koko elämän kirjon: teemme lapsi- ja nuorisotyötä, seniori- ja vanhustyötä, asumisen palveluita, opinto- ja kulttuuritoimintaa, kansalaistoimintaa, kriisityötä sekä yhdenvertaisuustyötä.

Me ajattelemme, että jokaisessa meissä on voimaa. Se vain täytyy löytää. Kiitos, kun autat!

Tutustu hyvää tekeviin lahjoihin täällä. Jos lahjoista ei löydy sopivaa kohdetta, ole meihin yhteydessä. Mietitään yhdessä, miten voisimme parhaiten auttaa.

Psst… Pohditko, minne yrityksesi voisi lahjoittaa tänä vuonna joululahjavarat? Me autamme mielellämme löytämään juuri teille sopivan lahjoituskohteen. Lahjoitus tapahtuu vaivattomasti Palanen elämää -verkkokaupan kautta tai olemalla suoraan yhteydessä meihin.

Voimme tarvittaessa yhdessä räätälöidä juuri teidän yrityksellenne sopivan lahjoituksen. Kiitoksena lahjoituksesta tarjoamme teille sähköisen joulukortin sekä julkisen kiitoksen verkkokaupan blogissa ja Setlementtiliiton Facebookissa.

 

Lisätiedot:

Jaana Kymäläinen
Viestintäjohtaja
puh. 050 577 2262
jaana.kymalainen@setlementti.fi

Kerro meistä kavereille!
Left Menu Icon
Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Ostoskori