Leffailoa vaasalaisille nuorille

27.4.2020 10:58

Meillä kyti Vaasan Setlementissä pitkään halu saada myös Vaasasta hyödyllisiä ja innostavia lahjoja myyntiin Setlementtiliiton hyvien tekojen verkkokauppaan. Ideoistakaan ei oikeastaan ollut pulaa, koska toimintamme on laajaa ja kattaa ihmisen koko elinkaaren.

Vauhtiin pääsimme kuitenkin vasta, kun Heljä Pitkänen Setlementtiliitosta tuli Vaasaan pitämään meille aiheesta työpajan. Tehokkaassa ideapajassa keskityimme perhetyön toimintaan, ja moneen suuntaan poukkoilevat ajatuksemme kiteytyivät konkreettisiksi tuotteiksi. Saimme juuri ennen joulua Palanen elämää -verkkokauppaan myyntiin elokuvalippuja sekä kylpylälahjakortteja.

Sitten jännitimme, kuinka kauppa sujuu, ja saako Vaasan Setlementti tarjota lahjoittajien ansiosta elokuvaelämyksiä tyttö- ja poikatyön ryhmissämme käyville varhaisnuorille tai liikunnallisia lomaelämyksiä Taimitarhan yksinhuoltajien perheille.

Tämän vuoden puolella tuli hyviä uutisia: sekä Palanen elämää -verkkokaupan kautta, että suoraan vaasalaisilta hyväntekijöiltä tulleiden lahjoitusten ansiosta Vaasan Setlementin tyttö- ja poikatyön ryhmissä käyville lapsille on tänä vuonna luvassa kivoja leffahetkiä! Ensimmäiset liput on jo jaettu iloisille saajilleen!

Iso kiitos kaikille lahjoittajille!

Vaasan Setlementin perhetyö, erityisesti tyttö- ja poikatyön työntekijät

Kerro meistä kavereille!
Left Menu Icon
Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Ostoskori