Usein kysyttyä

Mikä on Palanen elämää -verkkokauppa?

Palanen elämää on Suomen Setlementtiliiton verkkokauppa, jonka aineettomilla lahjoilla autat tavallisia ihmisiä ympäri Suomen. Samalla ilahdutat myös ystävääsi!

Setlementeissä tehdään työtä yhdenvertaisen, moniarvoisen ja sosiaalisesti oikeudenmukaisen Suomen puolesta. Työvälineitämme ovat yksilön kunnioitus, moninaisuuden arvostaminen, heikoimpien tukeminen sekä kaiken pohjana luottamus ihmisiin ja heidän voimavaroihinsa.

Toimimme 50 paikkakunnalla, palveluksessamme on 5000 työntekijää ja tuhansia vapaaehtoisia. Työmme vaikuttaa kaikilla elämänalueilla lapsi-, nuoriso- ja vanhustyöstä opinto-, kulttuuri- ja monikulttuurisuustyöhön. Palanen elämää on ainutlaatuinen tapa auttaa: lahjallasi voidaan hankkia esimerkiksi urheiluvälineitä kotipaikkakuntasi lapsille.

Meneekö rahani suoraan avustuskohteeseen?

Kyllä, kerätyt varat menevät sille setlementille ja siihen kohteeseen, joka tuotekuvauksessa on ilmoitettu. Jos varoja kertyy enemmän kuin avustamiseen tarvitaan, ylimenevä osa käytetään yhdistyksen muiden avustuskohteiden rahoittamiseen.

Voinko lahjoittaa myös ikäihmisille ja maahanmuuttajille?

Verkkokaupassa oli aluksi vain lapsi- ja nuorisotyön tuotteita, mutta tänä vuonna kauppa laajenee myös muille setlementtityön aloille. Setlementit saavat itse ehdottaa tuotteita valikoimaan. Otamme mielellämme vastaan toiveita!

En ole varma, menikö lahjoitukseni perille. Mitä teen?

Jos ostoksesi epäonnistuu tai havaitset ongelmia esimerkiksi sivuston yleisessä toimivuudessa, voit ottaa yhteyttä tekniseen tukeemme. Vastaamme tukipyyntöösi mahdollisimman pian!

Helpdesk

ITC-Solution Group Oy
niko.kinnunen@itc-solution.fi
puh. 010 525 1723