Yksinäisen tytön jouluaatosta tuli hittituote

4.1.2019 11:36

Tunnelma oli harras, intiimi ja hienolla tavalla yleväkin, kun joukko naisia kokoontui Setlementti Puijolan Tyttöjen Talolle Kuopiossa jouluaaton yhteiseen hetkeen.

Pöytä oli katettu herkuilla: riisipuuroa, fetapinaattipiirakkaa, karjalanpiirakoita ja munavoita, kylmäsavulohta, suklaa- ja taatelikakkua.

”Vieraamme saivat tulla lähes valmiille. Pöydän katoimme yhdessä. Pöydän ääressä oli niin mukava istua ja jutella, että sauna unohtui lämmittää”, kertoo Tyttöjen Talon ohjaaja Sanni Mäkinen, joka emännöi jouluista aattohetkeä nuorille naisille.

Tunnelmallinen jouluaatto yksinäiselle tytölle tai naiselle – siitä tuli verkkokauppamme hittituote: yli 70 ostosta! Koska tuotetta ostettiin vielä ihan joulun alla, osa rahasta jäi säästöön. Raha kuitenkin käytetään juuri siihen, mihin ostajat halusivat:

”Suurin osa Talomme kävijöistä on yksinäisiä tyttöjä ja naisia. Nyt pystymme järjestämään heille vuoden 2019 toimintojemme uuden aloitusjuhlan”, Tyttöjen Talon johtaja Johanna Luomala visioi kiitollisena verkkokaupan ostajien osoittamasta tuesta.

Kirjoitamme myöhemmin blogiin tästä juhlasta.

Kerro meistä kavereille!
Left Menu Icon
Cart Menu Button Image0
Ostoskori