Ystäviä ja iloa Unelmaleiriltä

4.9.2019 14:01

Ahjolan Setlementin Tyttöjen Tuvan perinteikäs Unelmaleiri vietettiin tänä vuonna yhden päivän mittaisena retkipäivänä. Aamulla iloinen joukko Tyttöjen Tuvan lapsia, nuoria ja vapaaehtoisia hyppäsi bussiin ja suuntasi maaseudun rauhaan Vähäsillan leirikeskukseen Tampereen Viitapohjaan.

Leiripaikka on monelle tuttu aikaisemmilta kesiltä. Lounaan jälkeen lapset ja nuoret pääsivät luontoretkelle pienryhmissä, jossa luontotehtävien lomassa samalla tutustuttiin toisiin retkeläisiin. Luontokierroksen jälkeen kisailtiin hauskojen pikkupulmien parissa ja nautittiin helteisestä kesäsäästä! Yhdessä rakennettiin vaahtokarkki-spagetti-torneja ja koetettiin selviytyä narusokkelon läpi.

Välipalan jälkeen seurasi itsensä hemmotelua hemmottelupisteillä. Jokainen sai punoa itselleen kukkaseppeleen laiturinnokassa, käydä rentoutuksessa ja tehdä virkistävän käsihoidon ja lakata kynnet.

Toiminnan jälkeen oli vuorossa kauan odotettu uiminen ja saunominen. Oi sitä iloa ja riemua! Vesipedot riemuitsivat ja moni paransi uimataitojaan ahkeralla harjoittelulla. Iltapalalla nautiskeltiin hotdogeista ja paistettiin vaahtokarkkeja.

Aurinkoinen keli helli ja lapset ja nuoret saivat kokea mukavan ja toiminnantäyteisen kesäpäivän ja moni sai myös uusia ystäviä! Päivä oli todellakin nimensä veroinen, unelmaa ja leiriolosuhteita! Kiitokset tämän elämyspäivän mahdollistaneille!

Kerro meistä kavereille!
Left Menu Icon
Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Ostoskori